Gasztro, nagykonyhai rendelés

Miért fontos ez?

Az élelmiszerek előállítása nagyfokú higiéniát igényel amely folyamatos ellenőrzés és laborvizsgálatok nélkül nem kivitelezhető. A füstölt fürjtojás, hiszen tojás, egyébként is nagyfokú figyelmet igényel, mivel bár a szalmonella nem sajátja a fürjtojásnak, de a víz-olaj keveredés könnyen idézhet elő olyan romlást, amely az egészségre is veszélyes lehet. A nagyfokú higiénia, nagykonyhai, üzemi eszközök és folyamatos minőségbiztosítás nélkül, nem igazán kivitelezhető. Az élelmiszerek ezért rendelkeznek üzemipari engedélyszámmal, ez tulajdonképpen a minőség záloga. Azok a termékek amelyek nem rendelkeznek ilyennel, nem biztos, hogy megfelelnek a minőségi követelményeknek.

A föstölt fürjtojást gyakorlatilag bármilyen kiszerelésben elő tudjuk állítani, így gazdaságosabban megvásárolható